top of page
 • Writer's pictureNFTR

Direktørene inviterer til speeddating!

Hvor ofte kan du dra hjem fra kontoret og skryte på deg åtte nye kunder i løpet av en arbeidsdag? På B2B møtecup kan du gjøre dette på en halv arbeidsdag! 22. oktober inviterer vi i samarbeid med næringsforeningene i Alta, Hammerfest og Harstadregionen til en digital møtecup, der møtene foregår på Teams. Vi ordner alt, det eneste du trenger å gjøre er å stille opp klar for nye kontakter, lokalt og regionalt!

Direktørene Trude Nilsen, Ole-Jonny Korsgaard, Kjetil Kristensen og Espen Hansen.

For store deler av det regionale næringslivet har koronakrisen vært, og er fremdeles en stor påkjenning. Heldigvis er vi også kjent med at nyskaping skjer ofte under nedgangstider og kriser. For noen er de nye mulighetene selvsagt, mens andre må gjøre en større innsats i søket etter nye forretningsmuligheter. Uansett, er det avgjørende for næringslivet å utnytte mulighetsrommet til å vurdere nye produkter, tjenester, markeder, så vel som jakte etter nye kunder og samarbeid.


Svært effektivt og populært Næringsforeningen i Tromsøregionen har med stort suksess arrangert møtecup lokalt i flere år. Erfaringen fra tidligere gjennomføring viser at arrangementet er svært effektivt og populært blant bedriftene.

- Med digital gjennomføring kommer også nye muligheter, i år utvider vi nedslagsfeltet og inviterer bedrifter fra hele fylket til å treffes. Vi fire næringsforeningene har et godt samarbeid, men har ikke fått muligheten til å jobbe så tett med arrangementene våre tidligere. Vi er utrolig spent og ser frem til resultatene, forteller Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen.


Store smil og godt humør fra tidligere B2B møtecup. I år kan du treffe bedrifter fra hele fylket!

Honningkrukke for bedriftene

Som næringsforeninger søker vi alltid etter måter å løfte næringslivet på og skape rom for nye forretningsmuligheter. Etter et halvt år med en annerledes hverdag er mange flere bedrifter trygg på digitale flater. Nå oppfordrer vi næringslivet til å løfte blikket ut mot det regionale markedet.

- Det å knytte kontakter i resten av Nord-Norge vil være en honningkrukke for alle bedrifter i Harstad som ser muligheten til å innføre samarbeid eller gjøre en handel, forteller Ole-Jonny Korsgaard, direktør i Harstadregionens Næringsforening.


Praktisk informasjon

På B2B Møtecup får din bedrift: 

 • Opp mot 8 møter á 15 minutter unnagjort på en halv arbeidsdag

 • Muligheten til å presentere ditt firma og bli kjent med nye kontakter i egen by og/eller på tvers av fylket

 • Tilgang til en enkel, effektiv og sosial nettverksarena

 • Gratis for medlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen, Hammerfest Næringsforening, Harstadregionens Næringsforening og Alta Næringsforening.

Prosessen:

 1. Meld deg på arrangementer her

 2. Vi sender deg en liste med de påmeldte bedriftene etter påmeldingsfristen har gått ut

 3. Ranger hvilke bedrifter du ønsker å møte. Alle bedrifter vil få noen av sine ønsker oppfylt, men vi forbeholder oss retten til å leke Kirsten giftekniv for å fremme uventede samarbeid

 4. Vi setter opp din møteplan og sender ut møteinnkalling i Teams til de påmeldte bedriften

 5. Alle møtene gjennomføres digitalt i Teams. Hvert møte varer i 15 minutter med 5 minutters pause mellom hvert møte

Vanskeligere er det ikke!


Pris og vilkår:

 • Gratis for medlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen, Hammerfest Næringsforening, Harstadregionens Næringsforening og Alta Næringsforening. Øvrige deltakere faktureres kr. 1250,- eks. mva. 

 • Slik at alle får mest mulig ut av dagen anbefaler vi at hver bedrift deltar på møtene med minimum en beslutningstaker.

 • Påmelding er bindende og manglende oppmøte faktureres med no-show kr. 1250,- (dette gjelder også ved gratis deltakelse). Dette av hensyn til de andre bedriftene som har satt av tid til å møtes. 

 • Påmeldingsfrist: 12. oktober 2020.


Arrangementet er en del av Arctic Innovation Week.

Comments


bottom of page