top of page
  • Writer's pictureNFTR

Brenner du for næringslivet i Tromsøregionen?


Foto: Kjetil Robertsen

For å lede utviklingen av Næringsforeningen i regionen søker vi: Administrerende Direktør


Ønsker du å:

  • Være et samlingspunkt og talerør for alle de store og små virksomhetene i Tromsøregionen?

  • Arbeide aktivt for å påvirke næringspolitiske beslutninger til det beste for næringslivet i Tromsøregionen?'

  • Stake ut fremtidige utviklings- og vekstområder for næringslivet gjennom samarbeid?

Vi kan tilby en unik posisjon inn mot næringslivet, det offentlige og det politiske miljø, hvor du vil jobbe for og med næringslivet gjennom spennende prosjekter og interessante samarbeid. Dine hovedprioriteringer vil være de fellessaker som er viktigst for våre medlemmer –  som gir dem vekst, konkurransekraft, og verdiskapning. Som en naturlig lagbygger både internt og eksternt evner du å realisere foreningens mål, regionens attraktivitet og sentrale plass for nærings- og samfunnsutvikling i Nord-Norge.


Hvem er du?  Du er engasjert, lydhør og sterk i kommunikasjonen. Du evner å prioritere, sette dagsorden og trives i spennet mellom å jobbe strategisk og operativt. Du er kunnskapsrik og nysgjerrig, opptatt av næringspolitikk og har fortrinnsvis et bredt nettverk. Du trives gjerne i samfunnsdebatten og som næringslivets talerør. Med stor gjennomføringskraft og kommersielt tankesett leder du Næringsforeningen frem som en troverdig, ryddig og attraktiv interesseorganisasjon.

Formell bakgrunn fra høgskole/universitet, og dokumenterte resultater fra prosjektarbeid fra ledende posisjoner i næringslivet vil bli vektlagt.

Stillingen rapporterer til styreleder og samarbeider forøvrig tett med styret og øvrige ressursgrupper i foreningen. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver innledningsvis hvis ønskelig.​

Vil du vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver Marius Tzatchev tlf 47 32 51 81 hos Adecco Select eller styreleder Stein Windfeldt, tlf 913 05 570 hos Næringsforeningen i Tromsøregionen.  

 

Søknadsfrist: 05.09.17Eller kjenner du noen som ville passe enda bedre? Gi dem beskjed!

Comentarios


bottom of page