top of page
  • Writer's pictureNFTR

Bli en del av vårt Eiendomsforum

Vi gjentar suksessen fra i fjor og samler også i år ledere innen eiendomsbransjen for faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Som medlem i Næringsforeningen i Tromsøregionen er din bedrift hjertelig velkommen til å delta.

Et knippe bilder fra tidligere samlinger på forumet. Her f.v. omvisning på Rødbanken, byvandring og workshop med politikere fra Tromsø kommune.

På oppfordring fra medlemsbedrifter ble vi i 2019 utfordret til å dra i gang en faglig og sosial arena for aktører innen eiendomsbransjen. Formålet er å skape en møteplass der kunnskap utvikles og nettverk bygges. Vårt fokus er tema som passer bransjen, men også utfordrer deg som leder. Videre ønsker vi med forumet å skape rom for diskusjoner både faglige og om bransjens utfordringer og muligheter.


Forumet er forbeholdt medlemmer av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Er du usikker på om din bedrift er medlem hos oss eller ønsker du å tegne medlemskap? Ta kontakt med rådgiver Emilie Isaksen på tlf. 400 70 720 eller emilie@nftr.no.


Program 2020:

Forumet består av fire samlinger, hvorav samlingene går over en halv dag. I tillegg vil to av samlingene rundes av med et sosialt opplegg.


1. april  //  Brim Explorer  //  kl. 13.30-18.00

Tema: Smarte bygg

I likhet med resten av verden står eiendomsbransjen midt i en teknologisk utvikling. Dette er ikke noe nytt, men vi ser at endringene skjer hyppigere og mulighetene er flere. Hvordan kan man navigere seg gjennom tilbudene som finnes, hva er lønnsomt for dine prosjekter, hvilke fallgruver burde man unngå og hvordan sørge for at investeringene gir god avkastning i praksis?


Vi har invitert driftssjef i Malling & Co, Robert Skramstad, samt leder for digital byggutvikling i Atea, Kristoffer Hopsdal, til å ta turen til Tromsø for å fortelle om siste nytt innen tema. Samlingen vil foregå på Brim Explorer der vi også vil høre fra CEO Agnes Arnadottir om prosessen bak den el-drevne katamaranen. Dagen rundes av med en bedre middag levert av Mathallen på båten.


12. mai  //  Skybar, Clarion Hotel the Edge  //  kl. 08-13.00 //

Tema: Omdømmebygging

Jobber din bedrift aktivt med sitt omdømme? Hvordan din bedrift oppleves utad kan påvirke bedriftens mulighetsrom innenfor salg, utvikling, samarbeid, rekruttering m.m. For å se på hvordan omdømme spiller inn i praksis har vi invitert inn:


  • Charlotte Aspestand, Senior HR rådgiver i Statens Vegvesen. Charlotte jobber med employer branding og kompetanseutvikling, og vil utfordre oss med innlegget"Er du en attraktiv arbeidsgiver?".

  • Morten Brandt, som siden 1988 har jobbet med kommunikasjon, relasjon og ledelse i næringslivet. Han har gjennom mer enn 3000 foredrag snakket til og med nærmere 400.000 mennesker og regnes som en av Norges beste foredragsholdere, og vil av mange kalles Norges beste på salg og pitching. Morten vil holde innlegget «Kunsten å synliggjøre egen verdiskapning på 18, 180 og 1800 sekunder».


7. oktober //  Storgata 25 // Tidspunkt annonseres senere, sett av dagen inntil videre

Tema: Åpent

Samlingen vil finne sted i de lokalene til Pellerin i Storgata 25 der vi får en omvisning på nybygget. Tema settes i samråd med forumets deltakere og sendes ut til deltakerne når det nærmer seg.


3. desember //  Maskinverkstedet, Vervet // kl. 12-18

Tema: Nabolagsutvikling

Vi samles i Tromsøs nye nabolag under utvikling på Vervet, og får status på hvordan det har gått så langt med prosjektet. Vi har invitert opp Oslo-baserte Urban Jungle til å fortelle om hvordan de jobber med nabolagsutvikling i hovedstaden.


Mer informasjon om samlingen sendes til deltakerne når det nærmer seg.


Påmelding og pris

Send en henvendelse til emilie@nftr.no for deltakelse i forumet.


Pris: Kr. 15.000 + mva.


Målgruppen for forumet er store og mellomstore aktører innen eiendomsutvikling, både innen næringseiendom og boligutvikling. Pris og påmeldingen gjelder for alle fire samlingene.


Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser for å sikre god kvalitet og rom for å delingskultur mellom deltakerne. Så lenge det er ledig kapasitet tar vi gjerne i mot deltakere underveis i forumet.

Commentaires


bottom of page