top of page
  • Writer's pictureNFTR

Ønsker din bedrift å bli en del av vårt eiendomsforum?

Updated: Jul 29, 2022

For fjerde året på rad samler vi ledere innenfor eiendomsutbygging for faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging. Som medlem i foreningen er din bedrift hjertelig velkommen til å delta.


Et knippe bilder fra tidligere samlinger på forumet.

Eiendomsforumet er et nettverk som samles 4 ganger årlig for møter med aktuelle tema for eiendomsbransjen, men også tema som utfordrer deg i lederrollen. I møtene er det rom for diskusjoner om bransjens utfordringer, men også muligheter i regionen. Som en del av forumet får du faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din rolle og egen bedrift. To av samlingene rundes av med en sosial sammenkomst.


Program 2022:

12. september // Oslo // Heldags


Tema: Studietur med tema: Byromsutvikling

Vi reiser med morgenflyet fra Tromsø til Oslo og tar flytoget sammen inn til sentrum. Her besøker vi spennende aktører som har utviklet Bjørvika til det fantastiske byrommet det er i dag, samt hva som kommer av prosjekter framover. Etter vi har spist lunsj drar vi på omvisning i Parkkvartalet. Parkkvartalet er et unikt transformasjonsprosjekt hvor 3 bygårder fra ulike epoker med ulikt vern er slått sammen til ett enhetlig og brukervennlig areal med et gjennomgående estetisk uttrykk. Her får vi også en presentasjon av Kristian Augusts gate 23.


Agenda for dagen

  • Omvisning i visningssentret ved OSU

  • Kommende prosjekter i Bjørvika ved Hav Eiendom

  • Bydelsvandring og lunsj i Bjørvika

  • Omvisning i Parkkvartalet og presentasjon av Kristian Augusts Gate 23 ved Höegh Eiendom


25. oktober // The Edge // Kl. 09.00- 14.00


Tema: Reguleringsplanprosesser del 2


Vi starter samlingen med en befaring av det nye hotellet til Pellerin i Storgata 25. Videre beveger vi oss til The Edge for selve fagsamlingen, hvor vi fortsetter dialogen og kunnskapsdelingen om reguleringsplanprosesser fra samling 4/2021. Denne gangen tar vi ett skritt videre og legger opp til ei temabasert arbeidsøkt med gruppeoppgaver som legger føringer for gode og konstruktive diskusjoner. Dette med mål om å sikre god utvikling og videre vekst for eiendomsutviklingen i regionen vår. Som sist inviterer vi inn Tromsø kommune, Troms og Finnmark fylkeskommune og Statsforvalteren.


Vi avslutter samlingen med en hyggelig lunsj og gode samtaler.


Agenda for dagen

  • Befaring av det nye hotellet til Pellerin

  • Velkommen og status fra hver bedrift

  • Gruppeoppgaver og diskusjoner

  • Oppsummering og diskusjon i plenum

  • Lunsjbuffet

16. november // UiT Norges arktiske universitet // kl. 09.00- 13.00


Tema: Fremtidens eiendommer og teknologi

Samlingen er under planlegging og innholdet vil annonseres senere, men hold av dato og tidspunkt allerede nå.

15. desember // Fjellheisen // kl. 13.00- 18.00


Tema: Siste nytt innen eiendom

Forumåret avsluttes med byens beste utsikt fra Fjellheisen med siste nytt innen eiendom.

Vi tar heisen opp fra nedre stasjon kl. 13.00, og samler oss i møterommet på Fjellheisen for selve fagsamlingen. Mer informasjon og program kommer fortløpende.


Vi avrunder samlingen og forumåret 2022 med god middag og dessert i restauranten fra kl. 16.00.

Påmelding og pris


Målgruppen for forumet er store og mellomstore aktører innen eiendomsutvikling, både innen næringseiendom og boligutvikling. Pris og påmeldingen gjelder for alle fire samlingene.

Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser for å sikre god kvalitet og rom for å delingskultur mellom deltakerne. Så lenge det er ledig kapasitet tar vi gjerne imot deltakere underveis i forumet.


Kr. 17.000 + mva.


Send en henvendelse til post@nftr.no for deltakelse i forumet.


Comentários


bottom of page