top of page
 • Writer's pictureNFTR

Ønsker din bedrift å bli en del av vårt økonomilederforum?

Updated: Jul 20, 2022


Et knippe bilder fra tidligere samlinger på forumet.


Næringsforeningen i Tromsøregionen har i over 10 år samlet økonomiledere på tvers av bransjer for faglig påfyll og nettverksbygging. Som medlem i foreningen er du eller din bedrifts økonomileder hjertelig velkommen til å delta.


Økonomilederforumet er et faglig nettverk med samlinger tilrettelagt for kompetanseheving, erfaringsutveksling og relasjonsbygging. Vi legger opp til 4 samlinger i 2022 med oppstart august hvor du får faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon til å utvikle din rolle og egen bedrift, hvor to av samlingene rundes av med en sosial sammenkomst.


Påmelding sendes til: post@nftr.no.

PS: Så lenge det er ledig plass tar vi gjerne i mot deltakere underveis i forumet. Ta kontakt med oss så finner vi ut.

Program 2022:


22. august // Kræmer Eiendom // Kl. 12.00- 18.00


Tema: Personlighet - Hvordan kan vi utnytte forskjellighet for å få godt samspill

For å ønske vårt nye forummedlem Kræmer Eiendom velkommen starter vi forumåret i ett av deres møtelokaler med en bedriftspresentasjon. Videre går vi i gang med temaet for dagen: Personlighet - Hvordan kan vi utnytte forskjellighet for å få godt samspill. Arvadus AS leder oss gjennom temaet med en presentasjon og ei arbeidsøkt hvor vi lærer mer om hvordan utnytte forskjellighet for å skape bedre samspill på arbeidsplassen. Agenda for dagen

 • 12.00 Velkommen og presentasjonsrunde

 • 12.15 Bedriftspresentasjon ved Andreas Engum, økonomisjef i Kræmer Eiendom

 • 12.30 Presentasjon og workshop ved Arvadus AS

 • 15.30 Fagsamling slutt

Etter fagsamlingen runder vi av ettermiddagen med en hyggelig middag på Delicatessen.


30. september // Kystens Hus // Kl. 09.00- 12.00


Tema: Investering og bærekraft

Bærekraftkravene fra norske myndigheter, EU, investorer, finansiører og kunder kommer på løpende bånd. Det er avgjørende å legge om til bærekraftig drift for å posisjonere bedriften og sikre konkurransekraft for framtiden. Men hvordan gripe an det grønne skiftet? På samlingen får vi høre mer om hvordan investere og ta del i det grønne skiftet.

Sjefsanalytiker for Bærekraftig Finans i Nordea Thina Saltvedt besøker oss i Tromsø, og drar oss gjennom dagens tema: Investering og bærekraft.


Mer informasjon kommer fortløpende.

21. november // Rødbanken // kl. 09.00- 12.00


Tema: Puls på framtidens nordnorske økonomi

Med stadig økte kostnader og mindre tilgjengelige ressurser står vi i en usikker tid. Regjeringen gjør en rekke grep for å unngå en overoppheting av økonomien. Men hvordan står det egentlig til med økonomien i Nord Norge? Og hvordan ser fremtidsbildet ut?


Vi starter samlingen med en omvisning i Rødbanken. Til å ta pulsen på framtidens nordnorske økonomi, har vi invitert leder i Kunnskapsbanken Jeanette Gundersen, og porteføljeforvalter Terje Karlstad, begge fra Sparebank1 Nord-Norge.


Agenda for dagen

 • Omvisning i Rødbanken

 • Velkommen og runde rundt bordet

 • Konjunkturbarometer for Nord Norge, ved Jeanette Gundersen i SNN

 • Kryptovaluta, ved Terje Karlstad i SNN

 • TBA

 • Lunsj og gode samtaler

5. desember // Sted TBA // kl. 12.00- 18.00

Samlingen er under planlegging og temaet vil annonseres senere, men hold av dato og tidspunkt allerede nå. Vi avslutter samlingen og forumåret med et sosialt opplegg. Mer informasjon kommer fortløpende.

Påmelding og pris

Kr. 11.000 + mva.


Pris er gjeldende for alle fire samlinger. Påmeldingen er bindende, og det er begrenset antall plasser for å sikre god kvalitet og rom for å delingskultur mellom deltakerne.

Påmelding sendes til: post@nftr.no.

Commentaires


bottom of page