top of page

ons. 13. juli

|

Galleri NORD

Fullbooket! Paint&Sip hos Galleri Nord

Kom på maling og hygge hos Galleri NORD. Vi stiller med maling, du med godt humør. Dette blir en hyggelig kveld!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fullbooket! Paint&Sip hos Galleri Nord
Fullbooket! Paint&Sip hos Galleri Nord

Time & Location

13. juli 2022, 17:30 – 21:00

Galleri NORD, Sjøgata 7, 9008 Tromsø, Norway

About the event

NB! Arrangementet er nå fullbooket, men det er fortsatt mulig å melde seg på venteliste, vi tar kontakt dersom det blir noen ledige plasser.

Velkommen på paint&sip med Tromsø2037!

Vi fortsetter å lage hyggelige arrangementer gjennom sommeren. Denne gangen kjører vi en enkel og sosial paint&sip hos Galleri NORD.

Det blir akrylmaling i inspirerende omgivelses med introduksjon i akrylmalingsteknikker. Vi stiller med maling og malingsutstyr, og det vil være mulighet til å kjøpe seg en forfriskning. Du får muligheten til å male hva du vil, og ta med deg maleriet hjem etter arrangementet.

Dette er muligheten du har ventet på for å finne frem den skjulte kunstneren i deg! Bli med, kanskje du har talenter du ikke viste om, ingen forkunnskaper nødvendig!

Arrangementet er en flott mulighet til å bli kjent med nye mennesker, kanskje blir du sittende ved siden av en ny venn. Vi oppfordrer også alle til å ta med seg noen som ikke har vært med på Tromsø2037 sine arrangementer før, dette blir hyggelig, vi vil spre ordet!

Alle velkomne, enten du er hotelldirektør, frisør, sommervikar, styrmann, musiker, rådgiver, advokatfullmektig, butikkmedarbeider, student, forsker, banksjef, osv., så lenge du er mellom 20 og 37år. Vi lover en hyggelig kveld. 

Share this event

bottom of page