top of page

tir. 10. okt.

|

Ressurs Tromsø

Frokostmøte: Hvordan snu sykefraværet?

Ingen er så mye sykemeldt som nordlendinger, og med et sykefravær på 6,3 % i Troms og Finnmark har vi en vei å gå. Sammen med Ressurs og Nav inviterer vi til et frokostmøte der vi skal se nærmere på hvordan vi kan snu den økende trenden.

Registration is closed
See other events
Frokostmøte: Hvordan snu sykefraværet?
Frokostmøte: Hvordan snu sykefraværet?

Time & Location

10. okt. 2023, 08:00 – 10:00

Ressurs Tromsø, Kirkegata 1, 9008 Tromsø, Norge

About the event

Ingen er så mye sykemeldt som nordlendinger, og med et sykefravær på 6,3 % i Troms og Finnmark har vi en vei å gå. Sammen med Ressurs og Nav inviterer vi til et frokostmøte der vi skal se nærmere på hvordan vi kan snu den økende trenden. Vi vil se på hva arbeidsgivere kan gjøre, både innenfor lovens rammer og med tanke på beste praksis.

Samtidig som sykefraværet er høyt, er det også vanskelig for mange å rekruttere riktig kompetanse. Det er derfor mer nødvendig enn noensinne å fokusere på arbeidsmiljøet, redusere sykefravær og tilrettelegge for inkludering av personer utenfor arbeidsmarkedet. Men hvordan kan vi arbeide med disse utfordringene? Hvilke verktøy er tilgjengelige, og hva er erfaringene fra virksomheter som har brukt slike verktøy?

Bli med på en inspirerende og matnyttig frokost sammen med oss. Arrangementer er åpent for alle, men vi ber om påmelding av hensyn til servering.

Program: 

08:30 Velkommen ved Trude Nilsen, Næringsforeningen i Tromsøregionen

08:40 Veien til et inkluderende arbeidsliv ved Jonas Simonsen, Nav Troms og Finnmark

08:50 Hvordan følge opp sykefravær som leder? Ved Wenche Arctander, OCH ortopedi

09:00 Ekspertbistand ved Andreas Jensen, Ressurs Tromsø

09:20 Benstrekk

09:30 Panelsamtale

10:00 Avslutning

Share this event

bottom of page