top of page

ons. 30. mars

|

Kystens Hus (kantina)

Frokostmøte cyber security

I en tid med store muligheter innen digitalisering skjer det stadig flere og mer alvorlige cyberangrep. Vi hører stadig eksempler til skrekk og advarsel, også fra lokale virksomheter. Sammen med Sopra Steria inviterer vi til frokostmøte om denne aktuelle tematikken.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Frokostmøte cyber security
Frokostmøte cyber security

Time & Location

30. mars 2022, 08:15 – 9:40

Kystens Hus (kantina), Stortorget 1, 9008 Tromsø, Norway

About the event

Mars 2020 ble store deler av arbeidshverdagen vår digital, og selv om de fleste av oss nå er tilbake på kontoret er det ingen tvil om at vår digitale hverdag er kommet for å bli. Går digitaliseringen på bekostning av sikkerheten i bedriften? Hva burde man tenke på for å sikre seg mot hacking, svindling og hva gjør man når uhellet først er ute?

Til dette frokostmøtet har vi fått med oss direktør for sikkerhetstjenester i Sopra Steria Norden, Jørgen Rørvik som vil dele sin mangeårige erfaring. Det vil også bli en panelsamtale med tre bedriftsledere som nylig har vært gjennom et sikkerhetsbrudd på sin arbeidsplass: regiondirektør Renate Slettli Nymo fra Amedia, administrasjonsdirektør ved UiT Norges arktiske universitet Jørgen Fossland og hotelldirektør Ida Kristine Jakobsen fra Clarion Hotel the Edge.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men vi ber om at du melder deg på slik at vi kan beregne frokostservering.

Om foredragsholder Jørgen Rørvik

Jørgen Rørvik er direktør for sikkerhetstjenester i Sopra Steria Norden. Han har 25 års erfaring fra sikkerhet, har jobbet mange år internasjonalt og med avanserte trusselaktører på tvers av mange land.

Jørgen vil holde foredraget «Hjemme i karantene» og lede sofapraten.

To år med pandemi har snudd opp ned på hvordan vi jobber og svært mye av arbeidet vi har gjort rundt sikkerhetskultur, så hvordan skal virksomheten innrette sikkerhetsarbeidet nå? Jørgen gir oss sitt humoristiske skråblikk på vår nye arbeidshverdag.

Program:

- 08:15 Frokostservering og mingling

- 08:30 Velkommen ved Trude Nilsen, adm. dir. i Næringsforeningen i Tromsøregionen

- 08:35 «Hjemme i karantene» - Jørgen Rørvik, Sopra Steria

- 09:05 Tre eksempler fra virkeligheten - panelsamtale med Amedia, UiT Norges arktiske universitet og Clarion Hotel the Edge

- 09:40 Vel hjem

Share this event

bottom of page